Assange Klokkenluider I

Julian Assange 'n buitengewoon klokkenluider door Dymock Brose

De dramatische onthullingen van Julian Assange, (zijn publicatie op Internet van diplomatieke documenten) hebben hem ontegenzeggelijk in het middelpunt van de belangstelling geplaatst. Hij wordt bewonderd door een groot deel van het publiek en gevreesd door overheden die bij voorkeur hun procedures goed verborgen willen houden. De V.S. in het bijzonder, hebben Assange tot Internet terrorist bestempeld en streven naar zijn arrestatie. De praktijken van de Westerse Wereld bij het behandelen van zijn vijanden zijn even beschamend als de praktijken die worden toegeschreven aan zijn tegenhangers in het Oosten. Dit was een schokkende openbaring voor de meerderheid van die gewone burgers die wreedheid en geweld verafschuwen.
Juisheid van de geboortetijd


Zijn geboortetijd hebben we te danken aan Mary Plumb die in "The Mountain Astrologer" op 7 december 2010 schreef, dat ze de geboortetijd van Julian Assange van een anonieme, maar authentieke bron, die het geboorteregister en de toegevoegde geboorteakte had bekeken, had gekregen. Het uur stond niet op het certificaat, maar op het verslag in de dossiers van het register. Omdat de inkt wat uitgesmeerd was, ontstond de vraag of de geboortetijd 2:05 p.m., 2:06 p.m. of 2:08 p.m. op 3 Juli, 1971, in Townsville, Queensland, Australië moet zijn.


Which is the correct time is a matter that can be surely and quickly determined by using the marvellous modern technique known as Age-Harmonics. The procedure is to set a Natal Chart for each of the three birth times and derive from each one the Age-Harmonic Chart for a notable event in the life of Julian Assange. Whichever of these three subsidiary Charts reflects the event is the one founded on the correct Birth time.


Welke tijd correct is, is een kwestie die zeker en snel kan worden bepaald door toepassing van de prachtige, moderne techniek: de Age Harmonics.

Je begint met het trekken van een geboortehoroscoop voor elk van de drie geboortetijden. Vervolgens leid je van elke individuele geboortehoroscoop een Age Harmonic voor een belangrijke gebeurtenis uit het leven van Julian Assange af. Die Age Harmonic die een weerspiegeling vormt van de gebeurtenis is degene die gebaseerd is op de correcte geboortetijd


Op 7 december 2010 werd Julian gearresteerd krachtens een verzoek tot uitlevering aan Zweden wegens beschuldigingen van aanranding (die Assange ontkent).

Hieronder  staat een afbeelding waarin drie Age Harmonics te zien zijn die allen zijn afgeleid van een geboortehoroscoop voor 7 december 2010, met individueel een geboortetijd van 2:05 p.m., 2:06 p.m. en 2:08 p.m. De Age Harmonic, die een weerspiegeling vormt van de arrestatie van Assange op 7 december 2010, is degene die gebaseerd is op de correcte geboortehoroscoop.

Pluto oppositie het drijvende of 'floating' Mc in horoscoop 3, die afgeleid is van de radix met geboortetijd 2:08 p.m., is een opvallende illustratie van Pluto (dwingende macht) die met zijn invloed het leven en de dagelijkse activiteiten van de geborene drastisch onderbreekt.

De Vertex driehoek Pluto draagt aan zijn kracht en doeltreffendheid bij. Vandaar dat 2:08 p.m. de correcte geboortetijd van Assange is.


                                                                                       ees meer over Assange op de volgende pagina >

Dymock Brose

                     Dymock Brose